dimecres, 12 de juny del 2013

Valoració del blog


Ara i aquí dono per finalitzat aquest blog com a diari de pràctiques de l’assignatura Reflexió i Innovació Educativa. No obstant, espero que a partir d’ara s’ompli d’aportacions que puguin ser útils a altres persones.
 Tot i viure en una societat on les TIC dominen, puc afirmar que desconeixia el món del blog. Per tant, era un repte personal engrescar-me amb aquesta tasca tant innovadora per a mi.
 Després dels quasi cinc mesos d’intensa feina al blog, penso que ha estat una gran experiència i que em podrà servir en un futur com a mestra.
 El que més m’ha agradat del blog és que ofereix la possibilitat que altres internautes puguin comentar cada entrada o missatge i que és una eina gratuïta. He vist que moltes educadores o mestres en actiu l’empren per donar a conèixer les seves vivències que duen a terme amb els infants; per tant, per què no fer el mateix quan exerceixi com a tal? És una molt bona idea.
 Llavors, també m’agradaria esmentar la gran tasca que ha suposat portar endavant el blog, ja que hi he dedicat molt temps per tal de fer-lo entenedor i atractiu pels lectors.



JUSTIFICACIÓ COMPETÈNCIES:
1.2. he reflexionat sobre aquesta eina, com l'he usada i com pot ajudar a portar una bona feina professional.
2.6. en tot momento he estat exposat el que he fet i perquè ho he fet així.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada